Wall-Up S
steeladmin / 11.04.2021

HaifaStim Wall-Up S

Wall-Up S

HaifaStim Wall-Up S

Haifa on hiljattain tuonut markkinoille uuden biostimuloivien aineiden tuoteryhmän HaifaStim™. HaifaStim-tuotteet ovat tarkoin suunniteltuja vahvistamaan kasveja ja parantamaan niiden kasvuolosuhteita mahdollistaen optimaalisen kasvun, suuremman tuoton ja laadun maksimoimisen.

Uusista HaifaStim-tuotteista yksi kiinnostavimmista on HaifaStim Wall-Up S, jota voidaan käyttää esim. torjumaan harmaahometta.

HaifaStim Wall-Up S:n koostumus on 100 % vesiliukoista ortopiihappoa (ortho silicic acid), joka imeytyy helposti kasvien juuriin ja lehtiin. Piillä on positiivinen vaikutus kasvien terveyteen ja se muun muassa vahvistaa solujen seinämiä, mikä vähentää esimerkiksi harmaahomeen riskiä [1]. Pii ei vaurioita kasvia, toisin kuin vastaavan tyyppiset rikkipohjaiset tuotteet harmaahometta vastaan. Lisäksi HaifaStim Wall-Up S on 100 % orgaaninen eikä sillä sen takia ole karenssiaikaa.

HaifaStim Wall-Up S on saatavilla 1 kg:n pakkauksissa ja sitä voidaan joko sekoittaa lannoitesäiliöön tai suihkuttaa suoraan kasvien päälle. Ota yhteyttä meihin, jos haluat kokeilla uutuustuotetta!

[1] P. Kaushik and D. K. Saini, “Silicon as a Vegetable Crops Modulator—A Review,” Plants, vol. 8, no. 6, p. 148, May 2019. https://doi.org/10.3390/plants8060148