blockhus_tamsi_2

Kasvihuone ja ylläpito

Olemme vuosien mittaan kehittäneet omia ainutlaatuisia ratkaisuja pohjoisen rankkaan ilmastoon ja myös tuoneet Suomen markkinoille maailmalta toimivaksi todettua laadukasta tekniikkaa.

Multispan-blokkihuoneet

Steelmark Multispan on tukeva ja koeteltu blokkikasvihuonerakenne, joka on suunniteltu erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin.

Steelmark Multispan on verrattavissa lasisiin blokkihuoneisiin, mutta se tarjoaa huomattavasti paremmat ilmanvaihtomahdollisuudet samalla, kun uusimmat kasvihuonekalvot varmistavat, että ilmanlaatu on kasveille optimaalinen.

Kaksikerroksinen huuruuntumisenestokäsitelty EVA-kalvo kiinnitetään alumiiniprofiileihin ja kerrosten väliin puhalletaan ylipaine tuulettimella.  Näin saavutetaan erittäin hyvät eristysominaisuudet ja samanaikaisesti muovi on helppoa asentaa ja uusia.

 

Jos halutaan saada enemmän varjoa, voidaan sivut ja katto myös korvata valkoisella muovilla. Jos halutaan saada parempi lämmöneristys, voidaan osassa kasvihuonetta käyttää sivuissa tai katossa sandwich-paneeleja.

Hyödyt

Fördelar

NOPEA RAKENTAMINEN

5 ha valmistuu arviolta 6-7 viikossa.

 
 
Fördelar

HYVÄ ILMANVAIHTO

Isot kattoluukut mahdollistavat suuren ilmanvaihtokapasiteetin.

Fördelar

VERHOASENNUKSET

Kasvihuoneen rakenne mahdollistaa vaakasuorien verhojen helpon asennuksen.

Fördelar

MUOVIN KIRISTYS

Luukkujen muovi voidaan jälkikiristää ainutlaatuisen venytysmekanismin ansiosta. Tämä pidentää muovin käyttöikää huomattavasti.

 
 
 
 
Fördelar

VÄHÄINEN KONDENSAATIO

Katon jyrkkä kaltevuus estää kondensaatioveden tippumista kasvien päälle.

Fördelar

EI TUHOLAISIA

Tuuletusaukot voidaan varustaa hyönteisverkoilla, jotta tuholaiset pysyvät poissa.

växthusplast

Profiilirakenne kasvihuoneille

Tunnelimuoviin puhalletaan ylipaine, mikä antaa erinomaisen eristyksen.

Itse kehittämämme rakenteen sekä erityisten alumiiniprofiilien ja muovilistojen ansiosta muovin vaihtaminen on nopeaa ja helppoa.

Myös vanhoissa kasvihuoneissa on mahdollista vaihtaa alumiinimuoviprofiiliimme. Näin vältytään vanerilistojen ja naulojen käytöltä muovia kiinnittäessä. Muovi kiinnitetään helposti ja tukevasti PVC-listalla sekä ainutlaatuisella rullaustyökalullamme!

Peitemateriaalina voidaan käyttää myös pressukangasta, jolloin rakennus sopii erinomaisesti esimerkiksi varastotilaksi tai ratsastushalliksi.

SM5-kasvihuonemuovi

Kehitetty suomalaisiin olosuhteisiin yhteistyössä Hyplastin kanssa.

Muovikalvo on koekstrudoitu kolmeen kerrokseen, mikä lisää kalvon kestävyyttä ja antaa lyömättömät ominaisuudet suhteessa muiden toimittajien kasvihuonemuoveihin.

Meillä on aina varastossa 2,6 m ja 3,1 m leveää tunnelimuovia, mutta isompiin tilauksiin on myös mahdollista saada muita leveyksiä blokkihuoneille. Kasvihuonemuovi on mahdollista saada myös osissa valmiiksi muokattuna tavallisimmille kasvihuonetyypeille.

växthusplast_sm5

Hyödyt

Fördelar

Lämpöä eristävä

Öisin lämpöhukkaa aiheuttava infrapunasäteily heijastuu Steelmark SM5:n kopolymeereistä. Tämän ansiosta yölämpötila pysyy Steelmark SM5:n alla korkeampana ja vakaampana. Tämä johtaa korkeampaan kasvien aktiivisuuteen, isompaan satoon ja yöpakkasten aiheuttamien ongelmien vähenemiseen.

Fördelar

Äärimmäisen kestävä

Steelmark SM5 on koekstrudoitu kolmeen kerrokseen, minkä ansiosta sillä on ylivoimaiset ominaisuudet verrattuna tavallisiin UV-muoveihin. Se on helppo asentaa venyvyytensä ansiosta.Steelmark SM5 pysyy kireänä myös auringonpaahteessa, se on tiivis ja se on ryppyyntymätön.

Fördelar

Kondensaationestokäsitelty

Steelmark SM5:n sisimmässä kerroksessa on kondensaationestokäsittely, jotta kasvit ja taimet eivät vaurioituisi muovin alle öisin kerääntyvistä kondensaatiopisaroista. Pisaroiden sijaan muovin pinnalle kehittyy tasainen pinta kosteutta, joka valuu alas muovia pitkin. Lisäksi pisaroiden kerääntymisen esto tuo lisää valoa.

Fördelar

Pitempi käyttöikä

Steelmark SM5 sietää erinomaisesti UV-säteilyä. Jo yksistään tämä on riittävä syy valita Steelmark SM5 kasvihuoneeseesi. Lisäksi valonläpäisy on Steelmark SM5:ssä poikkeuksellisen suuri verrattuna tavalliseen UV-muoviin.

Muovinvaihto

Suoritamme muovinvaihtoja kasvihuoneisiin muoviprofiilillamme.


Leikkaamme muovin etukäteen toivottuun mittaan työn nopeuttamiseksi ja pitääksemme kustannukset matalina. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 
 
 
Produktkatalog

Tuotekuvasto

Lue uusin tuotekuvastomme!