Siggpac Trutina

Allt den professionella växthusodlaren behöver!

Steelmark är ett kundfokuserat företag

som i över 40 års tid aktivt arbetat för att främja växthusnäringen i Finland.

Sedan starten 1977 har Steelmark kunnat bygga vidare på det kunnande inom modern växthusteknik som finns i Finland och utgående från detta kunnande utveckla fungerande helhetslösningar för våra krävande, nordiska förhållanden. Exempel på sådana lösningar är vår unika plastfästningsprofil samt vårt egenutvecklade nedläggningssystem som revolutionerade den belysta high-wire gurkodlingen i Finland.

Fram till slutet av 90-talet var företagets verksamhet främst koncentrerad på tillverkning och försäljning av glas- och plastväxthus, men sedan slutet av 90-talet har vårt produktsortiment kontinuerligt utvecklats till att inkludera växthusförnödenheter som gödsel, odlingsunderlag och biologisk bekämpning samt skräddarsydda växthusbelysningslösningar.

 
 

I dagens läge kan Steelmark erbjuda allt vad en professionell växthusodlare kan tänkas behöva. Vi har som mål att ha så stor del av våra produkter i lager vilket leder till snabb, säker och flexibel service. Största delen av våra produkter importerar vi direkt från tillverkarna vilket medför färre mellanhänder och ett konkurrenskraftigt pris.

Steelmark är ett familjeföretag i andra generationen. Företaget ägs numera av Magnus, Andreas och Jens Lundell.

Steelmark-gruppen består sedan hösten 2020 av Steelmark Invest Oy Ab som erbjuder växthus och tekniklösningar för växthus, samt Oy Steelmark Ab som levererar dagliga odlingsförnödenheter.

I dagens läge erbjuder vi förutom växthus och växthusteknik på den nordiska marknaden även ett omfattande utbud av tillbehör för professionell växthusodling.

Simon Nysten

Försäljning
Teknik och växthusförnödenheter

+358 (0)50 307 75 55
simon.nystenatsteelmark.fi

Jari Itälä

Försäljning
Teknik och växthusförnödenheter

+358 (0)50 3388 019
jari.italaatsteelmark.fi

Markus Wiklund

Inköp och logistik

+358 (0)50 430 70 50
markus.wiklundatsteelmark.fi

 

Besöksadress

Oy Steelmark Ab
Steelmark Invest Oy Ab

Lillåvägen 31
64610 Övermark, Finland

Telefon & E-post

+358 (0)10 3210 710
infoatsteelmark.fi

Partners
Steelmark

SAMARBETSPARTNERS