trädgårdsexpo
steeladmin / 26.08.2022

Puutarha Expo 2022

Puutarha Expo 2022

Osallistumme Närpiössä Mittistan-talossa torstaina 1.9. klo 9–18 ja perjantaina 2.9. klo 10–16 järjestettäville puutarhamessuille. Tervetuloa vierailemaan osastollamme sekä keskustelemaan Haifan ja Bioline Agrosciencesin asiantuntijoiden kanssa.

Seminaarit

Järjestämme seuraavat seminaarit messujen yhteydessä:

Torstaina 1.9. klo 11.00–12.00

Caroline Reid (Bioline Agrosciences):caroline_reid

Optimoi tuholaistorjunta – Vinkkejä ja niksejä

Tässä esitelmässä Caroline antaa käytännön vinkkejä ja kertoo keinoista tuholaisten torjunnan optimoimiseen, mikä pitkällä aikavälillä säästää rahaa.

Caroline on kasvien biokemian tohtori ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus biologisesta torjunnasta. Hän pitää säännöllisesti esitelmiä kansallisissa ja kansainvälisissä konferensseissa, viljelijöille suunnatuissa tapahtumissa sekä maahantuojien kokoontumisissa. Hän on lisäksi International Biocontrol Manufacturers Association -järjestön puheenjohtaja. On siis hyvin selvää, että Carolinella on äärimmäisen kattava tietämys biologisesta torjunnasta, mitä hän mielellään jakaa eteenpäin kaikille maanviljelijöille Suomessa.

Add to Calendar

 

Perjantai 2.9. klo 10.00–11.00

ronald_valke  Ronald Valke (Haifa Chemicals):

Kuinka säästää rahaa näinä kalliina aikoina

Tässä esitelmässä Ronald tulee kertomaan miten te viljelijöinä voitte säästää rahaa muun muassa lannoitteista näinä kalliina aikoina. Odotettavissa on helppoja ja hyödyllisiä vinkkejä.

 

Add to Calendar