Haifa växthusgödsel

Haifa är ett israeliskt multinationellt företag och en ledande global leverantör av kaliumnitrat, specialväxtnäring och industrikemikalier. Steelmark introducerade Haifas växthusgödsel på den finländska marknaden 2002 och vi har sedan dess kontinuerligt fördjupat vårt samarbete med Haifa. Detta innebär att växthusodlaren alltid har tillgång till den kunskap som besitts av Haifas konsulenter.

Steelmark har i snart 15 år samarbetat med Haifa och vi har nu tagit nästa naturliga steg i och med att vi börjar sälja Steelgrow NPK – en ny NPK-gödsel baserad på Haifas råvaror av högsta kvalitet.

Denna gödsel representerar en ny generation fullgödsel och har utvecklats i samarbete med odlare och konsulenter. Bland annat har järnhalten ökats vilket har varit en efterfrågad egenskap och inget extra järn behöver normalt tillsättas.

Eftersom Haifa producerar alla råvaror i egna fabriker, och således inte köper råvarorna på världsmarknaden, kan man garantera högsta kvalitet även på lång sikt. Steelgrow NPK är dessutom baserad på Multi-K Reci och är således redan anpassad för kommande recirkuleringsbehov i och med att natriumnivån är låg. Steelgrow NPKs sammansättning finns här.

Vi säljer även magnesiumnitrat och -sulfat, kaliumnitrat, monokaliumfosfat samt kalksalpeter.

Eftersom vi själva importerar Haifas gödsel till Finland, kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser även vid mindre beställningar. Större leveranser levereras ofta direkt till odlaren vid importen, vilket garanterar båda kostnadseffektivitet och smidighet. Dessutom har vi alla produkter i lager för snabb leverans!

Kontakta oss för mera information om Haifas gödselsortiment, eller besök Haifas hemsida.

Kekkiläs gödselsortiment

Ur Kekkiläs sortiment säljer vi  främst fullgödseln Grönsaks-Superex och den flytande gödseln Kekkilä Restart.

Även skräddarsydda fullgödselsammansättningar kan beställas.

För mera information besök Kekkiläs hemsida.

Flytande gödselmedel från Interfiller

Steelmark säljer flytande gödselmedel såsom mikronit och fosmagnit samt andra kelater från det danska företaget Interfiller.

Kelaterna finns i 25 kg:s burkar medan den flytande gödseln går att köpa i 25 kg:s burkar eller 1000 l:s tunnor. Näringsämnena finns även av DTPA-kvalitet.

För mera information besök Interfillers hemsida.