Närpiössä on ollut kasvihuoneviljelyä jo reilut 80 vuotta. Ei ole siis epäilystäkään, että osaaminen ja perinteet ovat täällä jo vahvoja.

Siitä todisteena on, että Närpiössä tuotetaan noin 35% maamme tomaateista ja noin 60% kurkuista.

Steelmark on perustamisestaan 1977 alkaen ollut mukana tässä kehitystyössä. Olemme suunnitelleet toimivia kokonaisratkaisuja vaativiin pohjoimaisiin olosuhteisiin.

80- ja 90- luvulla yrityksemme keskittyi lähinnä valmistamaan ja myymään lasi- ja muovikasvihuoneita, mutta jo 90-luvun loppupuolelta alken olemme määrätietoisesti pyrkineet kehittämään tuotantoamme. Nykyisin Steelmark myy kaikkea mahdollista kasvihuoneeseen, kuten lannoitteita, biologista tuholaistorjuntaa, kasvualustoja ja paljon muuta. 

Nykyisin Steelmark pystyy tarjoamaan kaikkea mitä ammattikasvihuoneviljelijät voivat ajatella tarvitsevansa. Meillä on suuressa varastossamme koko ajan valtava määrä erilaisia tuotteita ja pystymme siksi joustavaan ja nopeaan palveluun. Suuren osan tuotteistamme tuomme maahan suoraan tuottajilta ja valmistajilta ilman välikäsiä, siksi myös hintamme ovat edullisia. 

Steelmark on toisen polven perheyritys ja omistajina ovat nyt Magnus, Andreas ja Jens Lundell. Yrityksen toimitusjohtaja on Ben Lundell.