Haifa kasvihuonelannoitteet

Haifa on israelilainen monikansallinen yritys. Se on yksi maailman suurimmista kaliumnitraatin, erikoiskasviravinteiden ja teollisuuskemikaalien toimittajista.

Steelmark toi Haifan kasvihuonelannoitteet markkinoille 2002 ja siitä alkaen yhteistyömme Haifan kanssa on vain lisääntynyt. Tästä johtuen voimme tarvittaessa auttaa asiakkaitamme Haifan konsulttien tietotaidon avulla.

Steelmarkilla on jo lähes 15 vuoden aikana tehnyt yhteistyötä Haifan kanssa, ja seuraava luonnollinen askel on, että aloitamme Steelgrow NPKn myynnin — uusi NPK-lannoite joka perustuu Haifan laatutuotteille.

Tämä lannoite edustaa uuden sukupolven täyslannoitteita, ja se on kehitetty tiiviissä yhteistyössä viljelijöiden ja konsulenttien kanssa. Muun muassa tämän tuotteen rautapitoisuutta on lisätty viljelijöiden toivomuksesta.

Täyslannoitteen lisäksi myymme Haifan kalkkisalpietari, kaliumnitraatti, magnesiumnitraatti, magnesiumsulfaatti, VitaPhos-K, monoammoniumfosfaatti ja monokaliumfosfaatti.

Koska tuomme maahan Haifan lannoitteita pystymme tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja myös pienille tavaraerille. Suuret tilaukset toimitetaan usein suoraan viljelijälle Haifan toimituksen yhteydessä, joka takaa sekä taloudellisuutta että joustavuutta.

Ota yhteys saadaksesi lisätietoja Haifan lannoitevalikoimasta. Lisää tietoa löytyy myös Haifan verkkosivuilta.

Kekkilän lannoitevalikoima

Kekkilän valikoimasta myymme lähinnä täyslannoitetta Vihannes-Superex sekä juoksevaa lannoitetta Restart.

Myymme myös Steelmarkin omaa sekoitetta Steelmark-Superex sekä Kekkilä Restart, joka on juuriston vastustuskykyä parantava kaliumfosfiittilannoite.

Oma Steelmark-Superex on täyslannoite, joka on tehty asiakkaiden toiveiden mukaan yhteistyössä Kekkilän kanssa. Tämä lannoite soveltuu tomaatti- ja kurkkuviljelykseen, sillä se ei sisällä rikkiä, eikä magnesiumia.

Lisäätietoja löytyy Kekkilän verkkosivuilta.

Interfillerin juoksevat lannoitteet

Steelmark myy juoksevia lannoitteita, kuten mikroniittia ja fosmagniittia sekä muita kelaatteja, joita valmistaa tanskalainen yritys Interfiller.

Kelaatit ovat 25 kg:n purkeissa tai 1000 litran tynnyreissä. Ne ovat saatavilla myös DTPA-laatuisina.

Lisätietoja löytyy Interfillerin kotisivuilta..