Vuoden kalenteri 2018 on lähetetty asiakaallemme. Mukana oli myös seuraava asiakaskirje.

Suunnilleen puoli vuotta sitten varastomme ja konttorimme uudistukset olivat valmiita. Nämä investoinnit olivat pitkälle tähtääviä, mutta huomaamme jo nyt vaikutuksen toimintaamme laajentuneen tuotevalikoiman ja viihtyisämpien tilojen ansiosta. Vuosi 2018 tulee olemaan jännittävä vuosi meille samoin kuin vuosi 2017 ja nyt haluamme jakaa uusimmat uutiset ja tiedottaa tulossa olevasta.

Lannoitevalikoima kehittyy koko ajan

Ammattikäyttöön tarkoitettuja kasvihuonelannoitteita kehitetään jatkuvasti ja uusia mullistavia tuotteita tulee tasaisin välein. Yksi esimerkki on Haifan uusi kalkkisalpietari Prime, jonka toimme suomalaisille markkinoille viime vuonna. Tässä lannoitteessa on väkevämpi kalkkisalpietaritiiviste ja lähes olemattomat ammoniumtasot, joten se antaa tasaisemman pH-tason.

Myös SteelGrow NPK:ta, joka vain parissa vuodessa on vallannut merkittävän osuuden suomalaisista markkinoista, on kehitetty edelleen, niin että se nyt sopii kierrätykseen paremmin.

Toinen uutinen on, että tarjoamme nyt asiakkaidemme toiveiden mukaisesti myös saksalaisen Bittersalzin magnesiumsulfaattia. Tämä lannoite täydentää nykyistä valikoimaamme.

Cultilenen kivivilla-alusta

Syksyn aikana Steelmarkista on tullut Cutilene-tuotteiden virallinen jälleenmyyjä, mikä merkitsee varmempaa palvelua ja laajempaa tuotevalikoimaa. Meillä on aina valikoima Exact Air- ja Exxellent alustoja varastossa, joten voimme taata nopeat toimitukset.

Parhaimmat tulokset saavutat yhdistämällä Cutilenen mullistavan viljelyalustan Exact Airin ja Rootimaxin viljelykuution.

Trutina – älykäs vaakajärjestelmä

Trutina on Gremon Systemsin täydellinen vaakajärjestelmä, joka on edullinen ja helppo asentaa ja toimii käytettävästä ilmastotietokoneesta riippumatta. Trutinan avulla kastelun ja kasvien kasvun jatkuva valvonta ja analysointi ovat mahdollisia. On myös mahdollista mitata muun muassa vedenpoistoprosenttia yksittäisissä kasteluissa tai yön yli sekä johtolukua valumassa. Yksinkertaisen verkkoon perustuvan järjestelmän ja Android ja iOS sovellusten ansiosta järjestelmä on käytettävissä kaikkialla!

Pumppukärryt ja trukit

Hyvät pumppukärryt ja trukit ovat edellytyksiä kasvihuonelaitoksen työn joustavalle sujumiselle. Nykyään Steelmark myy pumppukärryt ja trukit, myös sähkökäyttöiset. Lisäksi myymme käytettyjä trukkeja ja vara-osia.

Seminaari asiakkaillemme

Järjestämme jälleen vuosittaisen kevätseminaarimme. Myös tänä vuonna sekä Cultilenen että Haifan konsulentit tulevat kertomaan alan viimeisimmästä kehityksestä, antamaan käytännöllisiä viljelyohjeita ja paljon muuta. Ilmoitamme pian ajan ja paikan kotisivullamme ja Facebookissa.

Facebook-sivu

Facebookista puheen ollen olemme juuri lanseeranneet oman sivumme www.facebook.com/steelmark.fi. Sivulla tulemme julkaisemaan yhteistyökumppaneidemme tuoteuutuuksia sekä viljelyohjeita. Joten käy sivullamme tykkäämässä meistä saadaksesi tietää elinkeinomme uutisista!

Uusi myyjä

Aikaisempi työntekijämme Tomas Grönvik on vaihtanut työpaikkaa vuodenvaihteesta lähtien ja kevään aikana tulemme palkkaamaan uuden myyjän. Tänä aikana tulemme työskentelemään yhtä aktiivisesti kuin aikaisemmin ylläpitääksemme saman hyvän palvelun.

Vuoden tuoteluettelo

Kaikki tuotteemme löydätte tuoteluettelostamme, jonka olemme lähettäneet asiakkaillemme ja, joka lisäksi on luettavissa kotisivullamme. Tämän vuoden luettelo tulee myöhemmin.

Hyvää viljelykautta toivoen,

Oy Steelmark Ab

Mikael Sjöbacka
050 376 7788 / mikael.sjobacka@steelmark.fi