SM5 kasvihuonemuovi

Steelmark SM5 kasvihuonemuovi

Steelmark SM5-muovin valmistuksessa käytetään uusinta koextrusointitekniikkaa. Kalvo on koextrudoitu kolmessa kerroksessa, jotka luujuden ja kestävyyden lisäksi antavat muoville lyömättömiä etuja tavanomaiseen kasvihuone-muoviin verrattuna.

Lämpöä eristyvä Steelmark SM5

Infrapunasäteily aiheuttaa kasvihuoneessa lämpöhäviötä yön aikana. Steelmark SM5-muovin kopolymeerit heijastavat infrapuna-säteilyn takaisin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kasvihuoneen yölämpötila pysyy tasaisena ja korkeana, jonka tuloksena on parempi kasvu, suurempi sato ja pakkasriskien välttämistä.

Ei kondenssia

Jotta vältettäisiin, että kasvit ja taimet vahingoittuisivat tippuvasta kondenssivedestä on Steelmark SM5-muovin sisimpään kerrokseen lisätty antikondenssilisäaine. Kosteus ei silloin muodosta tippoja, vaan tasaisen kosteuskalvon, joka tippumatta valuu alas muovin pintaa pitkin. Antikondenssiaine parantaa myös kalvon valonläpäisykykyä.

Steelmark SM5 on luja ja kestävä

Koska Steelmark SM5-muovi on rakennettu kolmesta kerroksesta, sillä on ylivoimaiset ominaisuudet tavanomaisiin kasvihuone-muoveihin verrattuna. Se on juosta ja näin ollen helppo asentaa. Se on tiivis ja pysyy poimuttomana myös auringonhelteessä.

Pitempi kestoikä

Steelmark SM5-muovilla on erinomaiset UV-ominaisuudet. Sen käyttöikä on noin kaksi vuotta pidempi kuin tavanomaisen kasvihuonemuovin. Jo tämä on yksistään riittävä syy valita Steelmark SM5-muovin kasvihuoneesi.

Korkeampi valonläpäiskyky

Steelmark SM5-muovin valonläpäisykyky on erinomainen tavanomaiseen muoviin verrattuna. Tavanomainen 86%, Steelmark SM5 90%.